Belangrijk nieuws trainingen

Beste leden,

 

Zoals bij de meesten al bekend is Harry enige tijd uit de roulatie vanwege een operatie aan de knie. Dat betekent dat Harry ook enige tijd geen trainingen kan geven. Omdat Jan momenteel met vakantie is, levert de afwezigheid van Harry een uitdaging voor de vereniging op. Wij proberen de afwezigheid van Harry en Jan op te vangen door de trainingen te laten verzorgen door anderen.

 

Ik ben heel blij om te kunnen mededelen dat Hanneke heeft aangeboden de intervaltrainingen op de woensdagavond te willen verzorgen. De maandag- en de donderdagtrainingen zullen worden opgevuld door degenen die ook hebben meegeholpen bij de trainingen voor de clinic (Marten, Baukje, Henri en Arend). Het schema hiervoor is bijna rond, maar er zitten nog enkele gaten in. Wij hopen deze snel op te kunnen vullen. Wij gaan ervan uit dat alle geplande trainingen conform het trainingsschema doorgang kunnen vinden. Mocht er onverhoopt toch een training uitvallen, dan vraag ik jullie om begrip voor de situatie. Uiteraard zullen jullie op de hoogte worden gebracht van dergelijke uitval via de gebruikelijke kanalen.

 

Vanaf deze plek willen wij Harry beterschap wensen. Ik hoop dat hij weer snel ter been is en weer snel voor de groep kan staan!

 

Met vriendelijke groet,

 

Alex van Wamel

Voorzitter Loopgroep Westerbork

Logo LoopgroepWesterbork

Dit bericht is geplaatst in Informatief, Nieuws, Trainingen, Verenigingsnieuws. Bookmark de permalink.