Vrijwilligers Midden Drenthe Loop 2016

Ook dit jaar houdt de Loopgroep, al weer voor de 30ste keer, de Midden Drenthe Loop. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 mei 2015 en wordt weer gehouden bij onze hoofdsponsor KORT Landbouwmechanisatie aan het Oranjekanaal NZ 26 te Zwiggelte.

Vorige jaar is het met name dankzij de onvoorwaardelijke inzet van een kleine groep vrijwilligers weer een succes geworden en hebben alle deelnemers, jong en oud, een geweldig evenement beleefd.
Graag willen wij jou vragen je als vrijwilliger dit jaar in te zetten zodat de deelnemers, jouw mede Loopgroep leden én collega vrijwilligers een onbezorgd sportieve dag zullen hebben.
Om te weten of we dit jaar op jouw inzet kunnen rekenen stellen wij het zeer op prijs als je je aanmeldt via mdl@loopgroepwesterbork.nl. Hopelijk ben je erbij op de voorbereidingsdag vrijdag 20 en/of zaterdag 21 mei 2016! We zien jouw reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet.

Als je naast jouw inzet ook nog iemand weet in jouw omgeving die als vrijwilliger deelnemers een sportief geweldige dag wil bezorgen dan horen wij dat graag. Ben je daarnaast in het bezit van de aanstellingspas verkeersregelaar of ken jij iemand die in het bezit ervan is en zich vrijwillig als verkeersregelaar wil inzetten, laat dat dan ook even weten.

We zien graag jouw reactie te gemoed en hopen je op vrijdag 20 en/of zaterdag 21 mei te begroeten als vrijwilliger of deelnemer (want dat kan natuurlijk ook 🙂 ).

Met sportieve groet,
Rudy Wolf
Organisatie Midden Drenthe Loop

Dit bericht is geplaatst in Informatief, Verenigingsnieuws. Bookmark de permalink.