Enting begint in vorm te komen

Na een langdurige blessure begint Arend Enting van Loopgroep Westerbork, langzaam weer in vorm te komen. Dinsdagavond kwam Enting voor de 5e keer in actie in Diever tijdens de Brinkloop. Dit keer werd de 5km in een tijd van 21.38 min gelopen, waarmee Enting opnieuw sneller was, dan de weken ervoor. Zaterdagochtend stond Enting aan de start in Oude Willem om voor de 2e achtereenvolgende week de Bosloop te lopen. Het gevarieerde parcours bestond ook dit keer weer uit stukken bos, asfalt en enkele schelpenpaden. De 8,2km, langs een aantal meertjes, met een paar pittige heuveltjes, werd door Enting ontspannen gelopen in 38.47 min, waarmee hij 2 minuten sneller was, dan de week ervoor.

Jannes Dolfing stond woensdag aan de start van de Staphorst Run voor een wedstrijd over 4 mijl. Het doel was om ook op deze afstand zijn PR scherper te stellen. Dit zou een zware dobber

kunnen worden, maar Dolfing liet zien ook onder de zeer warme omstandigheden goed te kunnen presteren door 4 seconden van zijn PR af te snoepen. Hij bereikte de finish in een vlak gelopen race in een tijd van 22.52 min.

Enting

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink.