Trailrun en loopcircuit voor KORT-lopers

KORT-loper Arend Enting deed zaterdag mee aan de Rietplasrun in Emmen, een mooie strand-, veld- en boscross in Emmen over 4 kilometer. Enting finishte in 18.47.

In Lemelerveld stonden zeven leden van Trimclub Rijlust aan de start van de Sukerbietenloop, een trailrun van 25 kilometer door het Overijsselse landschap. De vele hoogtemeters maakten het tot een zware wedstrijd. De lopers moesten verschillende keren de Lemelerberg (77 meter) en de Archemerberg (75 meter) over en kwamen in de volgende tijden over de finish: Laura Batterink 2.15.09; Arend Stevens 2:20:24; Hanneke Scholing 2:23:23; Marten van der Steeg 2:25:53; Hetty van Burg 2:40:22; Egge ten Have en Henri Vierhoven 2:45:18.

Zondag liepen Jannes Dolfing, Arnoud Gils en Edwin Gils in Wildervank. De Winterloop van 15 kilometer was de tweede wedstrijd van het loopcircuit waar Dolfing en Arnoud Gils aan meedoen. Door de sterke wind vielen de eindtijden wat tegen. Dolfing wist desondanks met zijn tijd van 57:49 een derde plaats te halen bij de heren 45+. Arnoud Gils, die niet helemaal in vorm was, eindigde in 1 uur en 45 seconden. Edwin Gils legde de 10 km af in 42.10.

Hetty van Burg

Hetty van Burg tijdens de Suikerbietenloop

Arnoud Gils tijdens de Winterloop (Foto van Martin Borgman)

Arnoud Gils tijdens de Winterloop in Wildervank (Foto van Martin Borgman)

Jannes Dolfing

Jannes Dolfing tijdens de Winterloop in Wildervank

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink.