Buitenlandse avonturen lopers Westerbork

ErikJagerRome

Erik Jager had Rome uitgekozen om daar een marathon te lopen. Was het in Nederland al mooi weer, Italie deed er nog een schepje bovenop. Met een temperatuur van 23 graden liep Jager de eerste 30km zeer constant met een snelheid van 5.30min\km. Hierna begon het warme weer zijn tol te eisen en liepen de kilometertijden iets op. Het uiteindelijke verval van 34 sec\km leidde  toch nog tot een zeer knappe tijd van 4.08.09 uur.

 

 

 

 

 

SonjaHettyWenenHetty van Burg en Sonja van Baar hadden de keuze van hun jaarlijkse buitenlandse loopwedstrijd laten vallen op de Marathon van Wenen. Gezamenlijk genoten zij, dit keer, tijdens een halve marathon van alle bezienswaardigheden in Wenen. In een, ook weer, zeer constante race kwamen zij in een tijd van 2.02.30 uur over de finish.

 

Sonja Riemersma liep in Rotterdam tijdens de 1/4 marathon een PR. Tussen de 925000 toeschouwers liep zij naar de finish in een tijd van 1.04.47 uur.

Afgelopen dinsdag was in Hoogeveen de Primera 4 mijl. Jannes Dolfing en Arend Enting waren aanwezig en bereikten de finish in respectievelijk 23.07 min en 28.38 min.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink.