Laura Batterink behaalt eerste plaats bij de Lanting 10 van Assen.

Laura Batterink, lid van de door KORT mechanisatie gesponsorde loopgroep Westerbork, heeft tijdens de Lanting 10 van Assen de eerste plaats overall in het dames klassement behaald. Zij legde de 10 kilometer in zeer winderige omstandigheden af in 42.02 minuten. De lanting10vanassen is de 1e 10 km run van Assenruns en vond plaats op zondag 29 maart 2015.

Het evenement moet een goede start zijn van de wedstrijden binnen Assenruns en geeft een prachtig decor op een volledig verkeersvrij, verhard parcours door het Asserbos.

Jannes Dolfing liep ook 10 kilometer en voltooide deze in een tijd van 37.10 minuten. Hij was matig tevreden met dit resultaat. Maar gaf aan wat problemen te hebben ondervonden door de harde wind en de vele bochten in het parcours. Zijn resultaat leidde toch nog tot een verdienstelijke 3e plaats in het klassement bij de heren senioren.

Zaterdag 28 maart nam Hetty van Burg deel aan de Monnikkenloop op Schiermonnikoog. Zij voltooide de 10 mijl in een tijd van 1.26.47. Deze 14e editie van de Monnikkenloop begon en eindigde in het gezellige dorpscentrum en liep grotendeels over schelpenpaden langs strand, kwelders en duinen. Hetty van Burg gaf aan erg tevreden te zijn met de door haar gerealiseerde tijd en super goed gelopen te hebben.

monnik

Dit bericht is geplaatst in Wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink.