PR’s tijdens Station loop 2015.

Tijdens de station loop van Ommen naar Dalfsen over 10 Engelse mijlen van woensdag 27 mei werd er door 3 Kort mechanisatie lopers van Loopgroep Westerbork een PR gelopen.
De Station tot Station Loop Ommen-Dalfsen is een hardloopwedstrijd tussen twee stations. De organisatie stelt zich ten doel een wedstrijd te organiseren met milieuvriendelijke vervoers- en begeleidingsmiddelen. Zowel in voor- en na vervoer, atletenvervoer naar de start, als in de begeleiding tijdens de wedstrijd worden gemotoriseerde vervoermiddelen tot een minimum beperkt.
Het inschrijven is al een wedstrijd op zich. In een recordtijd van 16 minuten en 43 seconden was de limiet van 1250 deelnemers bereikt.
Laura Batterink liep een tijd van 1.10.44 en behaalde hiermee een 4e plaats bij de dames 45+. Het was al weer het 8e PR voor Laura dit jaar. Bas Prins liep een tijd van 1.18.10 en ook hij verbeterde hiermee zijn PR. Hetty van Burg voltooide de afstand in een tijd van 1.25.23 en was hiermee best tevreden.
Erik Pepping, Epke Wiersma en Erik Jager liepen zondag 31 mei tijdens het Loopfestijn in Klazienveen. Het trainen bij de loopgroep leverde voor de heren een tevreden gezicht op. Erik Pepping voltooide de 5km loopwedstrijd in 20.12min en werd hiermee 7e overall. Epke Wiersma liep tevens een goede 5km en voltooide deze in 23.09 min. Erik Jager liep een PR op de 10km. Na 5km kwam Erik alleen te lopen tegen de wind in, maar hij wist het tempo redelijk vast te houden. De laatste km’ers leverde met een kleine versnelling uiteindelijk een tijd op van 44.18 min.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink.