Uitnodiging Clinic “Natuurlijk, ontspannen en blessurevrij hardlopen”

Woensdag 5 oktober wordt er door de Activiteitencommissie een clinic georganiseerd voor leden van de Loopgroep Westerbork. Deze clinic gaat gegeven worden door Alex Gijsbers en Christian Vereijken.

Alex is al zo’n 30 jaar actief in de atletiek en is onder andere werkzaam voor de Atletiekunie, als hersteltrainer en geeft bijscholingen aan trainers en atleten in het Natuurlijk en Blessurevrij Hardlopen. Daarnaast geeft hij clinics Running Bootcamp. Christian is vertegenwoordiger van Luna Sandals en organiseert door heel Nederland clinics Natuurlijk Hardlopen. Meer informatie is te vinden op https://alexgijsbers.wordpress.com/

Het doel van deze clinic is om eens anders tegen het hardlopen aan te kijken en zal bestaan uit een deel Informatie en een groot deel “Doen”.

Kom dus gewoon in je normale loopkleding!

 

Locatie: de Perkenslag (Kantine VKW)

Datum: 5 oktober 2016

Starttijd: 19.30

Eindtijd: ± 21.30

 

Mocht er in de directe omgeving van de leden belangstelling zijn voor deze clinic, geef dit dan aan. We houden op dit moment de mogelijkheid open om een hardloop-introducé mee te kunnen nemen. De kosten voor de introducé zullen €5,- zijn. Voor 1 oktober zullen we laten weten of de introducé mee kan doen.

Om een inschatting te maken van de aanwezigen en een besluit te kunnen nemen over de introducés, kun je een mail sturen naar activiteitencommissie@loopgroepwesterbork.nl dat je aanwezig bent. We hopen op een grote opkomst!

 

met vriendelijke groet,

Erna en Henri

 

 

Dit bericht is geplaatst in Verenigingsnieuws. Bookmark de permalink.